Férfi bőrkesztyű típusok, anyagok

Férfi bőrkesztyű típusok, anyagokA régebbi időkben a férfi kesztyűk nagy népszerűségnek örvendtek, és szerencsére manapság is egyre jobban visszatérnek a divatba. Az egyik legnépszerűbb kesztyű a bőrkesztyű, ugyanis szinte minden feladatra találhatunk megfelelő bőrkesztyűt.

Az egyik ilyen típus a mindennapi feladatra alkalmas bőrkesztyű. Az ilyen kesztyűk divatosak is, de a divatos megjelenés mellett fontos szerepet kap az is, hogy kényelmesek legyenek, hogy könnyű legyen velük dolgokat megfogni, és az is, hogy bírják a bevetést. Az általános bőrkesztyűk készülnek béléses és bélés nélküli változatokban is, valamint rengeteg különböző designnal is.

Népszerűek még az autós kesztyűk is, melyeket kifejezetten autóvezetésre, a kormány megfelelő fogására fejlesztettek ki. Az autós kesztyűk segítségével könnyebb, biztonságosabb lesz az autóvezetés, sokkal egyszerűbb lesz az autó irányítása, és a kormányt is kímélni tudjuk velük. Nem csak profi versenyzők számára ajánlott, hanem mindenki bátran viselhet autós kesztyűt vezetéshez.

A harmadik nagy csoport az elegáns kesztyű, amelynek a funkciója csak annyi, hogy divatosnak, elegánsnak kell lennie. Ezek gyakran fehér színűek, ugyanis a szokások alapján fehér kesztyűt kell viselni az elegáns öltönyhöz.

Az anyagokat tekintve megkülönböztetünk műbőr és valódi bőr kesztyűket. A valódi bőr lehet számos különböző állat bőre, de manapság már a műbőr kesztyűk sem maradnak el minőségben a kiváló valódi bőr kesztyűktől sem.