Mire használható a gésagolyó?

Mire használható a gésagolyó?A különböző erotikus kiegészítők, szexuális segédeszközök használata manapság már nagyon elfogadott, egyre többen vásárolnak ilyen kiegészítőket. A nők körében az egyik legnépszerűbb választás a gésa golyó, amely több szempontból is előnyös segédeszköznek bizonyul.

Az egyik szempont természetesen az örömszerzés, amiben a gésa golyó jeleskedik. A gésa golyót a hüvelybe kell helyezni, két golyóról van szó, melyek össze vannak kötve valamilyen zsinórral. A golyók mozgás közben „nekiütköznek” a hüvely falának, aminek következtében izgalmi állapotba kerül a használó. Ma már okostelefonnal működtethető, rezgést végző gésa golyók is léteznek a maximális örömszerzésért. A gésagolyó használata javíthatja a hüvely érzékenységét, rugalmasságát, aminek köszönhetően mind az együttlétek, mind a saját magunknak történő örömszerzést is fokozni lehet.

Nem csak szexuális segédeszközként, hanem egészségügyi szempontok szerint is kiváló választás a gésagolyó használata. A vibrációs hatásnak köszönhetően megerősíti a hüvely izmait, valamint a medencealapi és a vizelettartó záróizmok is.

Gésagolyó használata közben néhány tanácsot mindenképpen érdemes megfogadni. Először is ügyelni kell arra, hogy a gésagolyókhoz tartozó zsinór ne tűnjön el a hüvelyben. Ezt okostelefonos app esetén is be kell tartani, ebben a zsinórban található ugyanis az antenna, ami a jelet veszi.