Ezekre figyelj oda kisbusz bérlésnél

Ezekre figyelj oda kisbusz bérlésnél

Nyaraláshoz, költözéshez, utazáshoz nem mindig megfelelő a család személyautója, előfordul, hogy nem elég nagy, vagy nem elég új ahhoz, hogy egy hosszabb útnak neki merjünk vele vágni. Ilyenkor jól jön a kisbusz bérlés szolgáltatás. Ahogy a szolgáltatás neve is mutatja, lehetőség van kisbuszt bérelni, a bérlés idejét általában napokban számolják, és nagyon jó lehetőséget jelent azoknak, akik másképp nem tudják megoldani az utazásukat. Nézzünk néhány dolgot, amire oda kell figyelni, mielőtt kisbuszt bérelnél.

Ha csak személyautóhoz rendelkezel jogosítvánnyal, akkor 9 személyes kisbuszt kölcsönözz, ezt ugyanis még lehet vezetni a hagyományos jogsival. Persze maga a vezetési élmény kicsit más lesz, mert jóval nagyobb a jármű, ezért érdemes egy kicsit szokni a kisbuszt, mielőtt nekivágnátok a külföldi nyaralásnak.

A bérelt kisbusznál figyeljünk oda a felszereltségre. Ettől függ a bérlési költség is, és a kényelmes utazást is jelentősen befolyásolja. Ha nyáron bérelünk kisbuszt, akkor szinte kötelező, hogy legyen benne klíma. Télen viszont felesleges klímás kisbuszért plusz pénzt fizetni, úgysem fogjuk használni.

Kössünk biztosítást is a kisbuszra, ki tudja, hogy mi fog történni az utazás során. Általában a szolgáltatónak van biztosítása az általa kínált kisbuszokra, de ezt mindenképpen ellenőrizzük le, és ha nincs, akkor rendezzük el saját magunk.